Dr. Barna Andrea

Hírek

Tisztelt érdeklődők! 2023. március 1-től ismét várok minden válással kapcsolatos kérdést, megkeresést, időpontfoglalást egyéni tanácsadásra vagy mediációra. Időpont sms-ben is kérhető, azonnali visszaigazolással hétfői, szerdai és csütörtöki napokon 8.30 és 15.30 közötti időszakra, tel: 70-942-32-36


Kedves olvasóim, az elmúlt időszakban a feltöltődésre helyeztem a hangsúlyt, átmenetileg nem vállaltam megbízásokat, képzéseken vettem részt. Azt gondolom, hogy segítőként különösen fontos rendszeresen "szünetet tartani", belülről is építkezni, töltődni ahhoz, hogy minden megkeresésnél teljes szívvel forduljak ügyfeleimhez, a rutin kizárólag a szakmai tudás mélységében jelentkezzen. Nyolc év telt el Mediációs Irodám indulása óta, most tehát rekreációs szabadságom után hamarosan megújult honlap-tartalommal és aktívabb közösségi média jelenléttel jelentkezem majd, hogy az érdeklődők minél több hasznos információhoz juthassanak nálam a mediáció témakörében. Kérdéseiket, témajavaslataikat az info@drbarnaandrea.hu emailcímen várom!


2020. márciusától term.gy. és eü. alapképzésen vettem részt, amelyet sikeres vizsgák követtek. A gyakorlati oklevél megszerzésével a módszerrel kapcsolatos tanulmányaim megkezdése után hat évvel, 2021 nyarán, hivatalosan is kineziológus végzettséget szerzek. A képzés szemléletformáló: a közös megegyezések létrehozását lelki oldalról segíti; előmozdítja az emberi működés és viszonyok még jobb elméleti ismeretét. Emellett 2020. ősze óta a Károli Gáspár Református Egyetem BA pszichológus-hallgatója vagyok, szintén abból a célból, hogy még több ismerettel, hatékonyan segíthessem a hozzám fordulókat. Az elmúlt egy évben továbbá négy mediációs továbbképzésen és konferencián vettem részt.


2018. szeptemberében az International Center or Nonviolent Communication által szervezett Erőszakmentes kommunikáció tréningen vettem részt. Köszönöm a kapott tudást, szemléletet Rambala Éva trénernek!


Öt év gyakorlati munka után, 2018. márciusában - két további továbbképzés teljesítésével - a következő öt évre vonatkozóan is nyilvántartott mediátor lettem, így friss elméleti és hosszú évek gyakorlati tapasztalatával várom tisztelt ügyfeleimet továbbra is.


Kedves ügyfeleim és honlap-látogatók, elfoglaltságom esetén időpontegyeztetés (és visszahívás kérése) sms-ben a 70-9423236 telefonszámon lehetséges.


Tájékoztatom Önöket, hogy aktuális (őszi/téli/tavaszi/nyári) szabadságom, valamint továbbképzések ideje alatt a válaszadási idő hosszabb lehet, emiatt megértésüket és türelmüket előre is köszönöm!


Tisztelt érdeklődők: 2016. április 28. - május 1. között kineziológiai továbbképzésen veszek részt, ezért ebben az időszakban hívást nem tudok fogadni, sms-ben azonban ezidő alatt is elérhető leszek.


Tájékoztatom kedves ügyfeleimet és az érdeklődőket, hogy a Mediációs Iroda 2015. június 1-jétől könnyebben megközelíthető helyre költözött. Az új cím: XIV. kerület, Várna utca 12-14.

Az új irodahelyiségben továbbra is várom mindazokat, akik szeretnék válásukat közös nevezőre jutva, megnyugtató módon megegyezve lebonyolítani, vagy kapcsolatukat rendbe hozni.


Új írásom a blogban a párterápia létjogosultságáról szól: érdemes "kibírhatóvá" tenni a kapcsolatot? Vagy inkább lépjünk? (2015. március 25.)


2014. március 15-én hatályba lépett az új polgári törvénykönyv, amely a válásokra vonatkozóan is hozott jogi változásokat: áttekintés a blogban.


Örömmel tájékoztatom kedves ügyfeleimet, hogy néhány hete, 2013. december 8-án átvehettem az egy éves NLP-NLPt gyakorlati kommunikációs tanfolyam elvégzését igazoló oklevelemet. Remélem, hogy ezzel az újabb képesítéssel és szélesebb körű tudással még hatékonyabban segíthetem a hozzám fordulókat kapcsolatuk javításában, vagy békés lezárásában.


2013. decemberében a legolvasottabb blogbejegyzés: "Másképp gondolkodnak a férfiak és másképp a nők" a férfi-női gondolkodás különbségeiről...


Az Iroda 2013. október 1-jétől a XIII. kerület Petneházy utcában működik. Szeretettel várom ügyfeleimet az új honlap mellett új irodámban is!

Kapcsolat

Hívjon: 70-942-32-36

Írjon: info@drbarnaandrea.hu
Keressen a facebook-on:
Dr. Barna Andrea Mediációs Iroda

Legfrissebb bejegyzés

A párkapcsolat és a szülők

A jól működő párkapcsolat két önálló, felnőtt ember szövetsége. Ahogy mondani szokták: akkor jó, ha "H" betőt formáz, nem két egymásra támaszkodó szárból álló "A" betűt. Hogyan kapcsolódik ez a szülők...

Bemutatkozás 


Dr. Barna Andrea mediátor - közvetítői igazolványszám: K000360, nyilvántartási szám: T/001960
 

Dr. Barna Andrea - mediáció, konfliktuskezelés Budapest

Dr. Barna Andrea mediátor vagyok. Jogászként végeztem, majd kommunikációs diplomát szereztem, jelenleg pszichológus hallgató vagyok a Károli Gáspár egyetemen.

Kezdetben néhány évig jogászként dolgoztam, de valódi hivatásom az emberi kapcsolatok, problémák megoldása, így váltottam. 2013 óta hivatalos, a minisztérium által nyilvántartott mediátor vagyok, konfliktuskezeléssel foglalkozom.

Hiszem, hogy sikeres, jó munkát csak hivatástudattal, elkötelezetten és felkészülten lehet végezni. Ehhez folyamatos fejlődés és sok tapasztalat szükséges.

Mediátorként 2012-ben végeztem Nagy Zsókánál, párhuzamosan rendszer- és családállító coach végzettséget szereztem. 2013-ban az egy éves neuro-lingvisztikai programozás és pszichoterápia gyakorlati és kommunikciós képzést (NLP-NLPt Practitioner) végeztem el, 2015 után kineziológia és ahhoz kapcsolódó területeken képeztem magam, 2023. júniusában pedig diplomát szerzek pszichológia alapszakon.  2018. őszén az Erőszakmentes kommunikációval ismerkedtem meg, amely véleményem szerint a hozzám fordulóknak kiválóan átadható konlfiktusmegoldó szemlélet. Folyamatosan veszek részt mediációs konferenciákon, továbbképzéseken, szakmai megbeszéléseken, a folyamatos tanulást elsődleges prioritásként kezelem.

Mediátorként kezdettől a mediáció Nagy Zsóka által kidolgozott módszerét alkalmaztam, és a folyamat során a kapcsolat érzelmi, pszichés oldalára is hangsúlyt helyezek. A tanultakat ma már saját szemléletemmel és szaktudásommal gazdagítva használom, 2023-ban immár 10 éve.

Mediációs Irodám hitem szerint abban egyedi, hogy a magas szintű szakmai tudás mellett valódi odafigyeléssel fordulok ügyfeleim felé: szakmai hitvallásomról részletesebben olvashat blogbejegyzéseimben.

Hogyan válasszon mediátort?

Kapcsolat

Blogomban hasznos és aktuális információk olvashatók a mediációról, a válásról, a párkapcsolatról.

e-mail icon Facebook icon